Betöltés...

Tanáraink

Szia kedves Érdeklődő!

Immáron 7 éve várom az angol nyelv szerelmeseit (vagy legalább is, akiket valamilyen hosszabb-rövidebb viszony fűz hozzá) hogy együtt sikerüljön megvalósítani a célokat, legyen az egy nyelvvizsga, vagy a magabiztos szóbeli kommunikáció. Számomra fontos, hogy praktikus tudást nyújtsak neked izgalmas, autentikus anyagokkal, hogy az élet bármely területén, bárhol a világon megálld a helyed. Let’s do this together🙂 Love, Roberta

Elérhetőség:
angol@ribillioschool.huHola a Tod@s!

Lassan több mint 9 éve tanítom online a spanyol nyelvet, a kezdő szinttől a szakmai felsőfokig. 10 évet éltem kint nyelvterületen, így reményeim szerint a spanyol hangulatból, mentalitásból is át tudok nyújtani valamit azoknak, akiket nem csak a nyelv, de a spanyol kultúra is érdekel. Óráim nagyon kommunikatívak, pörgősek és jó hangulatban telnek.

Elérhetőség:
spanyol@ribillioschool.huSziasztok!

Szeretettel várok minden olyan kedves érdelődőt az óráimra, aki kezdő, haladó, vagy akár újrakezdő szinten van, és éppen vizsgára készül, vagy külföldi munkavállalás céljából, esetleg hobbiból, vagy bármely más okból szeretne különórákat venni! Kicsi korom óta szenvedélyemnek tartom a nyelveket. Francia tudásomat kéttannyelvű gimnáziumban szereztem, majd Belgiumba költöztem, ahol anyanyelvi környezetben is használhattam a nyelvet. A kint töltött 4 év alatt sikeresen elsajátítottam a holland nyelvet is anyanyelvi (flamand) környezetben. Célom, hogy tudásomat úgy adjam át, hogy közben megszerettessem a nyelvet a tanulókkal. Fontosnak tartom a vidám, pörgős, beszédközpontú oktatást, figyelmbe véve az egyéni igényeket.

Elérhetőség:
holland.francia@ribillioschool.hu